First day at work!

Idag så började jag jobba. Härligt att vara tillbaka på kontoret. Börjat på engång med transfer. I år kommer vi ha två stycken terminaler - Terminal 1 & 2, till skillnad från förra året då vi bara hade Terminal 2. Jag sa till min chef att "man får tänka till lite nu så man inte skickar bussarna till fel terminal på flygplatsen, men det är väl inget problem idag för alla ska väl till 2:an." Var på hon säger "haha nej alla ska till 1:an, 2:an är inte ens öppnat ännu. Du behöver ju inte börja med att skicka folk fel"

På transfern så har vi 4 stycken bussar med 3st olika fotbollslag som ska åka. Jag ska gå och sätta upp en lapp i bussen där det står vilket lag som ska ha den. Ingen utav gästerna har kommit ut än så det är lungt. Men dörren till bussen är stängd så jag ska gå och leta chauffören. När jag går runt hörnet så har det vällt ut 200 st gymnasielver som står och kastar in allt sitt bagage i bussen. Stackars chauffören står där inne i bagage utrymmet och får väskorna kastade på sig. De var som kor som släppts ut på grönbete på våren! Helt galna! Men alla kom på bussen och de åkte :)

Sen blev det god lunch på hotellet, gratis är alltid gott haha ;). Så blev det en runda med bilen till hotellen. Susanne säger att jag är tillbaka till mitt turkkörande, med tutande hit och dit, men det måste man ju annars överlever man inte trafiken, man måste visa vem som bestämmer! Haha!

Nu har jag varit på fruktaffären runt hörnet och handlat lite smått och gott. Bland annat jordgubbar som det är säsong för nu :)
De är ganska stora - och goda!


Jag roar mig själv med att ta bilder på när jag äter jordgubbar ;)

På plats

Hej!
Sorry att jag varit dålig på att uppdatera men har haft fullt upp här nere! Men nu ska det bli ändring på det :)
Resan gick bra träffade på Cecila på Arlanda och vi babbla på hela resan, det var trevligt. Transer är fixad och blir körd hem till lägenheten, busschauffören hjälper mig att bära upp väskan. Cok tesekkurler!!!
Kommer in i lgh och känner bara YES jag är äntligen här! Det känns awesome.
När jag vakna på morgonen slog jag på denna låten och dansade runt av lycka:
Sen gjorde jag mig i ordning och träffade några tjejer som har kille här nere och jobbar här. Blandannat: http://louiseiturkiet.blogg.se/. Jättetrevligt var det. Vi satt nere på strandpromenaden och babblade på i några timmar. Lyckades bränna mig också. På första dagen. Bra där Zandra!!!
Efter några timmar i solen så begav jag mig till Susanne. Så kul att vara här nere igen och träffa alla :) Käkade mat från Cihan. Chicken curry - min favorit! Jag och Lene käkade den jämnt förra säsongen, haha. Man har som ingen lust att ställa sig och laga mat och när det är varmt så ids man inte. Tur att det är rätt så billigt att käka ute då!
Nu ska jag ta och sova för imorgon börjar jag jobba. YEY! Säsongen är igång!


1 dag kvar till Turkiet!

Hej!

Jag heter Zandra och jag ska ner till Turkiet för att jobba i år igen. Hittade min gamla blogg från när jag var au pair och blev sugen på att göra en ny. Jag tycker mycket om att resa och vill "uppleva" världen innan jag börjar plugga eller vad jag nu får för mig att jag vill göra senare! Men just nu så står en säsong i Side, Turkiet på schemat!

Imorgon kl 6.15 kommer taxin och hämtar mig för att åka till flygplatsen. I Stockholm kommer jag att möta upp min kollega från förra året Cecilia. Ska bli skojj att se henne igen :) Längtar efter att få träffa alla igen!

Håller på att packa det sista inför resan. Svårt är det, men jag har fått ner alla kläder jag vill ha och då väger väskan bara 16 kg och jag får ha 30 kg. Så det är lungt! Ska bara få ner det somma alla beställt utav mig! Mina kollegor vill ha vitaminer, whiskey och choklad. Och eftersom att jag är så snäll så fixar jag ju såklart detta, hehe.

Så dagen idag kommer bestå utav små fix, städning och sen ikväll blir det MAX och bio med finaste Ida och Ellen. Vi ska se Hunger Games den verkar jävligt bra!
Eller hur? Jag är taggad som fan på den! Och turen är att det är premiär idag så jag hinner precis se den innan jag åker :) Ida och Ellen har också sagt att de har en överraskning till mig :D Är så nyfiken!

 

/ Zandra

Life according to Z!

Följ med mig på mina olika upptåg. Nu är jag i Nya Zeeland och reser runt!

RSS 2.0